Aanbod Ademmee

Naar welke cursus, training of sessie ben je op zoek? Scroll snel naar beneden!

Ademmee moment

Je weet dat het doen van ademoefeningen je enorm ondersteunen. Je wil graag in het moment ontspannen, maar het lukt alleen niet goed! Doe elke woensdagavond online mee met het Ademmee moment!

Op Adem in 1 dag

Ervaar in 1 dag de kracht van goed ademen. Leer hoe je eenvoudig je adembeweging kan laten zakken, zelfs tot in je bekken. Na 1 dag kun jij met je adem invloed uitoefenen op je welbevinden! Overal en altijd!

Doseer in doceren

Jij wil stevig voor de klas staan, met vertrouwen. Je wil beter slapen en een minder opgejaagd gevoel ervaren tijdens je werkdag. Een online programma speciaal voor alle leerkrachten en docenten in Nederland!

Op Adem Programma
Post Covid patienten

Een uniek online programma speciaal voor mensen met post-covid, waarin ademwerk gecombineerd wordt met ergotherapeutisch energiemanagement. Op naar meer vertrouwen in je herstel.

Op Adem Programma
Burnout klachten

Coming soon: het programma waarin je weer in contact komt met jezelf, weet wat wel en niet werkend is voor jou. Vrijdag 2 en maandag 5 februari geven wij een gratis online Masterclass Ontspannen in Herstel om 11.00u via Zoom!

Inspiratiesessies voor teams

Een fantastische dag opener voor een studiedag of een toffe inspirerende afsluiting van jouw teamsessie. Daar kan ik voor zorgen! Jullie maken laagdrempelig kennis en ervaren de kracht van je eigen ademhaling.

Individuele sessies

Je merkt dat je vaak hoog in je adem zit. Je ervaart vaak onrust of hebt onverklaarbare lichamelijke klachten. Of je bent die (fanatieke) sporter die nu echt een doorbraak wil maken. Ga dan voor een individueel traject waarin de adem als basis wordt ingezet.

Dagvoorzitter

Een ander vak waar ik me in me element voel! Als dagvoorzitter op studiedagen, evenementen, festivals of congressen. Zoek je iemand die de verbinding kan leggen met de zaal, luchtig en ontspannen jouw programma aan elkaar praat? Neem dan direct contact op!

Zippit mondtape

Ademen door je neus is echt cruciaal. Merk je dat je 's nachts vaak met je mond open slaapt? Of heb je last van een snurken? En merk je dat je niet uitgerust wakker wordt? Probeer dan eens mondtape te gebruiken. Even wennen, maar het effect is groots.