Adem inspiratiesessie

Een must do! Het moment van verwondering en verbinding met je team!

Net even anders!

Vitaliteit staat in steeds meer bedrijven, organisaties en instellingen hoog in het vaandel. Vitale medewerkers zorgen voor een vitale organisatie met goede resultaten en een fijne werksfeer. En daar kan juist een adem inspiratiesessie een fantastische bijdrage in leveren!


Marijke wist vanaf de eerste minuut op een positieve wijze de aandacht op ademwerk te richten. Ons enthousiasme nam tijdens de sessie alleen maar toe. Iedereen was zich na afloop bewust van het belang van een goede ademhaling. Knap!”

Jack Hommel, directeur Centraal Beheer

Gegarandeerd succes!


Maak het verschil!

Jij wil dat je medewerkers elke dag weer fris en fruitig op het werk verschijnen. Geen stress, een juiste balans in werk en privé. Medewerkers die plezierig veel werk verzetten. Tijdens een inspiratiesessie zijn de deelnemers binnen 10 minuten bewust van hun adempatroon en weten ze na 45 minuten de adem in te zetten voor meer rust, ontspanning, met een rustige mind boordevol goede ideeën! Gun jezelf en jouw team een mooie start vol inspiratie naar nog meer vitaliteit!

Origineel en krachtig

Juist tijdens een studiedag, een 24 uurs sessie of een tweedaags evenement een dag origineel starten of afsluiten, zodat iedereen met een opgeruimd hoofd start of naar huis gaat! Dat levert een ademinspiratiesessie van Ademmee op. Geen zweverig gedoe, wel ontspanning en verbinding onderling. 

Na een dag met het team hard werken aan mooi onderwijs konden we op adem komen met een korte ademworkshop van Marijke Kamping. Een aanrader om zo een teamdag met elkaar af te sluiten!

Gerrit-Jan Grootoonk, teammanager ROC Aventus