Individuele trajecten

Wanneer jij écht verandering wil en transformatie wil bewerkstelligen.

Omdat jij de sleutel zelf in de hand hebt!

Je wil af van die spanning in je lichaam of je wil juist handvatten hebben om nog betere (sport)prestaties neer te zetten. Juist voor jouw persoonlijke vraag of uitdaging kun je in een individueel traject aan de slag. 

Tijd voor verandering!

Je voelt dat je iets anders wil, maar je weet niet goed waar je moet beginnen. Je lichaam protesteert af en toe, maar er is geen medisch aantoonbare reden. Je vraagt je soms af: is mijn werk nog leuk genoeg? Je voelt dat je soms vastzit, maar je hebt geen flauw idee welke stap je wil zetten.  Dus hup, schouders eronder, niet aanstellen en door! Tot dat je merkt dat dat ook niet meer werkt. Het is tijd voor verandering, echte verandering. 

Betere sportprestaties

Steeds meer (top)sporters ervaren de positieve effecten van ademoefeningen. Prestaties verhogen, er is meer focus tijdens oefeningen, sneller herstel na intensieven trainingen en of wedstrijden. De adem kan jou enorm helpen om meer uit je sportprestaties te halen. Zowel fysiek, maar ook mentaal. Wil je meer uit je trainingsarbeid halen?
Wil je met meer zelfvertrouwen aan de start van de wedstrijd verschijnen? Zet je adem in voor betere sportprestaties. 

Op maat!

Ieder mens is uniek, iedere vraag is uniek. Toch hebben we wel een aantal uitgangspunten die voor iedereen gelden. Een laag en rustig adempatroon draagt bij aan een positieve gezondheid. Of je nu veel sport, hard en veel werkt, of je nu 12 of 65 jaar bent. Deze uitgangspunten neem ik mee in de individuele trajecten en daar neem ik de tijd voor. Het is aan jou wat en hoe je de handvatten inzet. Afhankelijk van dat wat je nodig hebt, maak ik een traject op maat. 

Met Marijke als coach is het makkelijk om verbinding te maken, zij is een open en toegankelijke vrouw, die het ademen praktisch en down to earth benadert. Van het verdiepend ademen voel ik direct de impact. Ik voel me ontspannen en energiek tegelijk.

Carla Roebroeck

Kurius