Boek Marijke als dagvoorzitter

Voor studiedagen, festivals, events of congressen in het onderwijs, sport of in de zorg!

Dagvoorzitter in onderwijs, sport en zorg

Naast  (adem)coaching en begeleiding heb ik het altijd al fantastisch gevonden om dingen te organiseren en andere mensen in het zonnetje te zetten. Vrienden vroegen me standaard als ceremoniemeester voor hun bruiloften. Collega's in het onderwijs kwam naar me toe: "Wil jij  het woord doen tijdens mijn pensioneringsfeestje?" Dit waren de zaadjes die gepland zijn om tegenwoordig als dagvoorzitter op te treden bij grote(re) evenementen! 

Met mijn eigen ervaring in het onderwijs, de sport en ook in de zorg ken ik de vibe van de deelnemers en voel me altijd thuis in dit gezelschap. Daarin weet ik de juiste tone of voice te gebruiken en ben jij verzekerd van een geslaagde dag!

Energiek, spontaan en verbindend

Vanuit mijn spontaniteit weet ik snel contact te maken met de deelnemers en krijg ik de zaal mee. Door goed aan te voelen wat er nodig is, zorg ik voor de verbinding met het onderwerp en de sprekers. Dat zijn de momenten waarop ik echt geniet op het podium. 

Er is altijd een gedegen voorbereiding en voldoende afstemming vooraf. Ik vraag door, zodat we echt op dezelfde golflengte zitten en er samen een mooi evenement van maken. En moet er even geïmproviseerd worden? Geen probleem! De deelnemers zullen er niets van merken. 

Neem vandaag nog contact op voor een matchgesprek!