Ademmee Moment

Elke week een moment van rust, ontspanning en plezier.

Elke week een ademmoment

Je hebt het fijne effect van de ademoefeningen ervaren. Je weet dat het goed voor je is. Je neemt jezelf steeds weer voor dat je er echt voor gaat zitten.  En toch komt er steeds weer wat tussen en lukt het niet om zelfstandig de oefeningen uit te voeren.
Dan is het Ademmee moment echt iets voor jou! Laagdrempelig, vanuit je eigen (woon)kamer, elke week met gelijkgestemden een online  live ademmoment. Jouw moment. Je gunt jezelf een half uurtje en weet dat je een prettige voortzetting hebt van je avond!

Of je bent juist benieuwd wat het effect is van een ademoefening. Je mag vrijblijvend een keer aanhaken. Het is zeer raadzaam om dan wel de cursus
 "Op Adem in 1 dag" te volgen, zodat je echt weet wat je aan het doen bent en het resultaat veel groter wordt. 


Direct meer rust en ontspanning

Je bent de hele dag weer volop in touw geweest. Vaak merk je dat je 's avonds nog steeds "aan" staat. Er zijn een hoop gedachten, je hoofd loopt vol met to do's. Je bent moe, maar slapen lukt niet goed. Je weet dat ontspanning goed voor je is, maar hoe dan? Wanneer dan? Neerploffen op de bank met een Netflix serie is verleidelijk, maar wil je echt tot rust komen, doe dan nu mee en sluit aan bij het Ademmee moment!

Ademmee moment
  • Elke woensdag van 20.30 - 21.00u
  • Online via Zoom
  • Camera mag gewoon uit!
  • Slechts € 8,88 per maand
  • Eerste keer gratis mee ademen.
  • Elke maand opzegbaar