Op Adem in 1 dag

In 1 dag weet je hoe je je adem(haling) kunt inzetten voor meer ontspanning, energie en plezier!

Een kleine cursus met GROOTS resultaat


In deze cursus maak je in een (kleine) groep kennis met de kracht van goed ademen. In slechts 1 inspireerde dag ga je aan den lijve ondervinden hoe je je adempatroon kunt beïnvloeden. Je wordt bewust van je eigen adempatroon. Je gaat ontdekken dat je moeiteloos je gedachten los kunt laten en kunt ontspannen. Met relatief simpele oefeningen breng je je adempatroon omlaag en ervaar je direct rust. De eerste stappen om opnieuw te leren ademen worden gezet. De oefeningen kun je daarna zelf makkelijk toepassen in je dagelijks leven.

Wat kun je verwachten?

Even voor de beeldvorming: we doen bijna alle oefeningen zittend op een stoel in een fijne veilige setting. Na een warm welkom gaan we gezamenlijk ervaren welk effect de ademhaling heeft op jouw welzijn. Naast het ervaren wordt de basiskennis rondom de ademhaling uitgelegd. Na een overheerlijke lunch, met de mogelijkheid om een prachtige wandeling te maken, krijg je in de middag meer de verdieping op  Het Nieuwe Ademwerk®. Je leert en ervaart wat de originele ademoefeningen doen op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Je wordt je bewust van je verschillende staten van zijn en hoe je deze kunt beïnvloeden. 

Online follow up na de cursusdag

Je krijgt na de cursusdag geluidsfragmenten opgestuurd, zodat je thuis verder kunt oefenen. Twee weken na de cursusdag ontmoeten we elkaar nog een keer online. Daarin oefenen we nog een keer samen, delen we de ervaringen, kun je al je vragen stellen en aangeven of je nog iets nodig hebt! Je hoeft het dus niet alleen te doen!

Kom op Adem aan de IJssel

De cursus In 1 dag op Adem wordt op een mooie rustige locatie aangeboden. Je bent welkom in de Herxer Marke, gelegen onder de rook van Zwolle. De locatie bevindt zich vlakbij de IJssel, waardoor er in de lunch een prachtige wandeling gemaakt kan worden. 


" Wat een fijne praktische cursus biedt Marijke aan. Naast de fijne uitleg begeleidt ze de oefeningen op een prettige manier. Ik ga hier zeker meer mee doen"

Diecke, Psychomotorisch Therapeut

"Adem haal je niet, adem is er."
Marleen van den Hout, grondlegger Het Nieuwe Ademwerk®

Meld je nu aan en ontvang een bonus!

Wanneer je je voor 1 mei aanstaande aanmeldt dan krijg je na de cursusdag een maand gratis toegang tot het Ademmee moment op woensdagavond. 

Je ontvangt een link, waar je om 20.30u kunt inloggen, om zo met gelijkgestemden rustig een half uur ademoefeningen te doen. Haal meer uit de cursus Op Adem in 1 dag! Het effect is groter door (begeleid) te blijven oefenen en ervaar de kracht van de verbinding ook online! Op deze manier weet je de adem steeds beter te integreren in je dagelijks leven.


Op adem in 1 dag
  • Vrijdag 28 juni 2024
  • Inloop 09.45u
  • Afronding: 16.00u
  • Online Follow up: vrijdag 12 juli om 10.00u
  • Jouw investering            € 175,00
  • Inclusief thee, water, versnaperingen en een uitgebreide lunch
  • Je ontvangt na afloop geluidsfragmenten om te oefenen

Ervaringen van deelnemers

Lees snel hieronder hoe jouw voorgangers de cursus "Op adem in 1 dag" hebben ervaren!

"Ik wist niet wat me overkwam! Ik wist wel dat mijn ademhaling invloed had op mijn lichaam, maar dat ik zo snel me zo anders kon voelen, dat wist ik niet. Hele fijne cursus, waardevol en direct toepasbaar in mijn werk."

Bianca

Assistent fysio en personal trainer 

Marijke heeft me in korte tijd laten ervaren dat je veel dieper kan komen met je adem. Dit levert een heel fijn gevoel op. Marijke is heel enthousiast en het mooie is dat je samen oefent. De aanwijzingen zijn duidelijk en er heerst een prettige sfeer in de ruimte. Ik kan thuis oefenen Ik kan de cursus echt aanraden!"

Linda 

Deelneemster cursus