Doseer in doceren

De online cursus voor alle docenten in het onderwijs!

Uitgerust voor de klas in zes weken!

Je hebt passie voor je vak! Je vindt het fantastisch om kinderen of (jong) volwassenen te begeleiden in hun ontwikkeling. Het onderwijs is jouw plek!

En toch....er is ook een keerzijde. Je ervaart altijd drukte. Je staat de hele dag aan. Op je vrije dag maak je toch weer tijd voor je werk, want het is nog niet af. Nee zeggen is echt een opgave. Je weet dat je over je grenzen gaat, maar je weet niet hoe het anders moet. Je bent moe aan het einde van de dag, je hebt niet altijd de focus die je wil en nodig hebt. En ondertussen slaap je minder goed en word je minder uitgerust wakker. Herken je dat? 

Dan is deze online cursus Doseer in doceren echt iets voor jou! PLaats - en tijdoanfhankelijk ga je grotendeels zelfstandig aan de slag in een online leeromgeving. Elke week krijg je toegang tot korte video's en korte opdrachten. Geen ellelange monologen! Kort maar krachtig, met direct resultaat! Daarnaast is er elke week de mogelijkheid om deel te nemen aan een live Q&A waarbij er gezamenlijk ademoefeningen gedaan worden met de deelnemers aan deze cursus. 

Je kunt direct starten, je hoeft niet te wachten op een specifieke startdatum.

Doseer in doceren

In deze online cursus leer je hoe je je ademhaling in kunt zetten om met meer energie, meer focus en rust te ervaren tijdens je werkdag. Je krijgt meer rust in je hoofd en leert goed aanvoelen wat jij nodig hebt. Je gaat met vertrouwen moeilijke gesprekken aan, weet op tijd je kleine rust momenten te pakken, zodat je daarna meer werk kunt verzetten. 

Je gaat gegarandeerd beter slapen, zodat je uitgerust je nieuwe werkdag begint. Wanneer jij in balans bent, rust in je hoofd en in je lichaam voelt, zal dit direct zijn weerslag hebben op de leerlingen of studenten in je klas. 

Meld je vandaag nog aan en je mag tijdens de cursus gratis deelnemen aan het Ademmee moment. Een mooi oefen moment op dinsdagavond om 19.30u, online vanuit je eigen huis. 

Hoe ziet de cursus eruit?

Online programma

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving waarin je elke week een nieuwe module krijgt. Plaats- en tijdonafhankelijk bekijk je de korte video's en pas je de opdrachten direct toe in de praktijk. Doe je er langer over? Geen probleem!

Online live begeleiding

Je hebt elke week de mogelijkheid om tijdens de live online je vragen te stellen en je ervaringen uit te wisselen met andere docenten. Tijdens deze begeleid ik ademoefeningen die we gezamenlijk doen. 

Ademmee moment

Tijdens de cursus mag je gratis deelnemen aan het Ademmee moment. Een mooi oefen-moment, gewoon vanuit je eigen huis. Na 6 weken, krijg je de eerste drie maanden korting op het abonnement van het Ademmee moment!

Waarom Doseren in Doceren....

Omdat jij fit en uitgerust in het onderwijs wil blijven werken!

Omdat je goed voor jezelf wil zorgen!

Je hebt het al zo vaak gehoord en je adviseert anderen ook: "Zorg goed voor jezelf." Maar hoe doe je dat dan effectief, zonder het heel groots en zwaar te maken? Dat leer je in dit programma. Je ontvangt de tools die je morgen nog in kunt zetten. Waarvan je direct het effect gaat ervaren. Je gaat echt voelen wat er in je lichaam gebeurt en gaat de signalen die je lichaam geeft opmerken Je gaat erop vertrouwen dat deze signalen er voor jou zijn, zodat je ze kunt inzetten om keuzes te maken. Keuzes die goed zijn voor jou, zodat jij vitaal voor de klas blijft staan!

In het kort!
  • Online cursus, 6 weken
  • Plaats- en tijdonafhankelijk
  • Elke week begeleiding
  • 1 jaar toegang
  • Bonus: Gratis Ademmee moment
  • Voor alle docenten