Op Adem "Ontspannen in herstel"

Speciaal voor mensen in een Burn Out

Ontspannen in Herstel

Je leest hier alles over het 8 weken durende “Ontspannen in Herstel” programma – speciaal gemaakt voor gepassioneerde mensen zoals jij, die altijd hebben geloofd in de kracht van hard werken en het behalen van doelen. Tot, zonder dat je het zag aankomen, de burn-out toe sloeg. Geen zorgen, dit programma is jouw kompas naar herstel! 

Jij bent namelijk diegene die altijd klaarstaat voor anderen, vol energie en vastberadenheid. “No pain, no gain” is jouw levensmotto, en je geniet van de voldoening wanneer je weer iets succesvol hebt afgeleverd, krijgt zelfs een kick van het afvinken van to-do lijstjes. Je herkent (een deel van) jezelf in perfectionisme en ziet dat ook als een van je sterke punten. 

Maar nu, midden in een burn-out, voel je de behoefte aan echte rust en ontspanning. Je hebt de energie niet meer om door te gaan met en hoe je het altijd deed. Je hebt de moed om te veranderen, maar weet niet goed waar je moet beginnen om van dit rot gevoel waar je alle dagen mee kampt af te komen. 

Na dit programma:

Heb jij grip op je eigen energie
Weet jij of jij je energie vanuit je hoofd of lijf haalt en weet jij welke activiteiten jij wel en niet zou moeten doen op een dag.


Heb jij handvatten om weer in balans te komen
Krijg praktische tools om balans te herstellen en te behouden in jouw leven. Heb je een plan om duurzaam weer op te bouwen.


Ervaar jij echte rust en ontspanning om te kunnen herstellen
Kun jij je adem zo inzetten dat je zowel in je hoofd als in je lijf meer ontspanning ervaart gedurende de dag.


Heb jij energie om te doen waar je echt blij van wordt.
Ontdek jouw ware passies en herwin de energie om ze te realiseren. 


Voel je weer vertrouwen in jezelf en de toekomst
Herstel niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en ontwikkel vertrouwen in wat nog komen gaat.

Stel je voor...

...dat jouw weg naar herstel begint met rust. Meer rust ervaren in je lijf en in je dagelijks leven. Heldere stappen, praktische inzichten en een fijne ondersteunende community . In ons mooie programma combineren we ademstechnieken en ergotherapeutische energiemanagement voor een ontspannen benadering van jouw herstel.

De vier modules staan vol met praktische kennis. Elke module bevat ongeveer acht lessen vol met korte video’s, informatie, opdrachten en doeltreffende ademoefeningen. Het is als een toolbox voor jouw herstelreis.

We hebben, gedurende de acht weken vier keer live contact via ZOOM. Korte, doelgerichte sessies van 30/45 minuten, speciaal ontworpen zodat het ook goed te volgen is wanneer jij laag in je energie zit. We ontmoeten elkaar elke maandag om 12:00 uur, om de week, voor praktische begeleiding.

Met een kleine groep ben je verzekerd van persoonlijke interactie.

Ontdek de kracht tussen adem en energiemanagement zonder zweverigheid. We gebruiken begrijpelijke voorbeelden om grip te krijgen op jouw beperkte energie. Het is als het beheren van een budget, maar dan voor jouw energie.

Onze betrokkenheid stopt niet bij de lessen. Tweewekelijkse live coaching en een ondersteunende gemeenschap zorgen ervoor dat je de praktische kennis werkelijk gaat toepassen in jouw dagelijks leven.

Jij hebt controle over jouw tempo met een half jaar toegang tot het programma. Een vriendelijke deadline stimuleert je om actie te ondernemen en echte verandering te ervaren.

Verander Jouw Leven – Meld je Nu Aan!



Mijn eigen verhaal en ervaring

Als alleenstaande moeder van een jonge zoon, stond ik aan het roer van mijn carrière als leidinggevende in het onderwijs. Vereerd met de vraag om te solliciteren, ging ik er volledig voor. Net gescheiden, recent verhuisd, dagelijks 60 km reizen met een oogvisus van slechts 60%, maar ik dacht dat ik het aankon. Lichamelijke klachten? Die waren bijzaak, iets waar de fysio, osteopaat en chiropractor wel raad mee wisten. Slecht slapen? Dat hoorde gewoon bij mijn drukke leven. Nooit goed genoeg gedaan? Dan moest ik maar harder werken. Zo ging ik jarenlang door.

Tot mijn lichaam genoeg zei: “Tot hier en niet verder!” Mijn eigen lichaam liet me in de steek omdat ik weigerde te luisteren. En toen zat ik daar, thuis op de bank, mijn eigen onrealistische hardloopschema te maken als vorm van runningtherapie. Totdat Célie zei: “Marijke, je hebt maar één taak nu – rust en herstel. Echt, even helemaal niets doen.” Het was mijn grootste uitdaging en tegelijkertijd mijn grootste overwinning.

Naast de inzichten van Célie, ontdekte ik de kracht van ademhaling. Wow! Naast de ontspanning en rust die het mij bracht, zowel fysiek als mentaal, gaf de ademhaling me de kracht om écht voor mezelf te kiezen. Ik kon weer voelen waar mijn hart sneller van ging kloppen en kon afscheid nemen van ballast die me niet meer diende. De belemmerende overtuigingen verdwenen.

Nadat ik me verdiept heb in de kracht van werking van de ademhaling, startte is twee jaar later mijn eigen adempraktijk, Ademmee. Met als missie: meer mensen moeten weten hoe de adem kan bijdragen aan rust, ontspanning en energie. In combinatie met de expertise van Celie kunnen we jou nu helpen! Zodat jij weer met vertrouwen naar de toekomst kunt kijken.

En daarom presenteren wij dit unieke programma: Ontspannen in Herstel! Vanuit ervaring, vanuit expertise, speciaal voor jou! Meld je vandaag aan!


Praktische info op een rij

*4 Modules met ongeveer 8 lessen per module**
Toegang tot een online leeromgeving met korte video’s, opdrachten en ademoefeningen.

**Live Coaching – 4 keer in 8 weken**
30/45 minuten online Q&A coaching,.

 **Startdatum en Tijd:** 
Toegang tot het programma op 12 februari, met de eerste live Q&A coaching op 19 februari. De live’s zijn alle keren op maandag, om de week, om 12:00 uur.

** Kosten**
€99,- incl. Omdat het de eerste editie van dit programma is bieden we het voor deze toegankelijke prijs aan.

**Kleine Groep voor Persoonlijke Aandacht**
Maximale interactie met begeleiding en mededeelnemers voor een krachtige leerervaring.

**Half Jaar Toegang tot Content**
Volg het programma op jouw eigen tempo met een deadline die je liefdevol stimuleert om actie te ondernemen.

**Samen Bereik je Sneller Resultaat!**
Je staat er niet alleen voor – samen bouwen we aan jouw herstel.






Doe je mee?

Wij gaan graag met je aan de slag als:

– Je altijd een harde werker bent geweest maar weet dat het tijd is om beter voor jezelf te zorgen.

– Je veel ballen hoog te houden hebt.

– Je de lat hoog legt maar niet weet hoe je hem lager moet leggen zonder ontevreden te zijn.

– Niet weet hoe je moet ontspannen.

– Je houdt van eerlijkheid.

Wij werken liever NIET met je wanneer:

….je bekend staat als een “Ja, maar” type, altijd overtuigd van je eigen gelijk zonder de wil om daadwerkelijk stappen te zetten. Als je precies weet wat goed voor je is, maar niet bereid bent echt te veranderen. En vooral, als je ademwerk afdoet als onzin.